Nie ma w tym przepisie niczego skomplikowanego, a zastosowanie tak przygotowanej mozzarelli jest niezwykle szerokie. Fajnie będzie smakować w sałatce, ale jako samodzielna przekąska też da sobie świetnie...
#lesswaste - jak poradzić sobie z problemem marnowania żywności? 4 proste kroki
- 17:13:00
- By Sezony
- 2 Comments



Nigdy nie przywiązywałam wagi do tego ile w moim rodzinnym domu jedzenia się kupuje. A co jeszcze ważniejsze, ile się go wyrzuca. Chociaż moje rodzinne życie zdecydowanie skupione...
To ciężkie ciasto, z dość dużą ilością kalorii. Jednak po pierwszym spróbowaniu ciężko się od niego oderwać. Sama nie wiem czy to sprawa ciasta czy może obłędnej polewy...
To jedno danie, które jest całą esencją jesieni. Są tu suszone śliwki i jabłka, które nadają przyjemnej słodyczy, są grzyby, niezwykle aromatyczne, dwa rodzaje kapusty i wino, które...


Czarny czosnek to z pewnością moje odkrycie tego roku. Do tej pory czytałam o nim jedynie na stronach, głównie amerykańskich. Po spróbowaniu całkowicie rozumiem jego fenomen. Jego smak...