Kolejny już raz prezentuję Wam moje najnajulubieńsze połączenie. Kasza gryczana i grzyby. Bardzo świąteczne i leśne smaki ale smakują o każdej porze roku ;) Do farszu wykorzystałam kaszę...
Przed Wami Wilno z najsmaczniejszej jego strony. W tej podróży postawiliśmy na lokalny street food i przysmaki z których słynie Litwa a są może nieco mniej znane. W...
Spojrzenie w dół na schodki prowadzące na Górę Trzykrzyską Podziwiając przepiękny park o wdzięcznej nazwie Bernardinų sodas zbieraliśmy siły na dalsza drogę, czyli wspinaczkę na Górę Trzykrzyską. Wejście od...
To była nasza pierwsza podróż, pierwsza wspólna, do Wilna. Ja miałam pozytywne odczucia co do tego miasta, i takie same oczekiwania, K. za to miał dobre wspomnienia. I...
Sernik z białą czekoladą z polewą z Nutelli, białej czekolady i wiórków koksowych
- 21:14:00
- By Sezony
- 0 Comments




Pomiędzy kolejnymi projektami na uczelni, a pracą i innymi obowiązkami trzeba coś zjeść. A jak jeść to na bogato. W ostatnią sobotę kiedy miałam chwilę czasu, cały ten...