Cześć Wam wszystkim! Niestety złośliwość rzeczy martwych dopadła mnie i przeciągnęła po podłodze: po braku apartu przyszedł czas na brak komputera. Tak więc fotka tego cudownego ciasta pozostwia...
Śledź to taka ryba do której przekonałam się stosunkowo nie dawno, i to jedynie w wersji śmietanowej z czerwoną fasolą i duuużą ilością czosnku. Ale podczas świąt mama...
Diabelsko ostry i tak samo diabelsko dobry obiad w sam raz na deszcz za oknem. Rozgrzewa idealnie, a robi się go stosunkowo szybko. I pamiętajcie o rękawiczkach przy...
Szpinak i ser feta to połączenie trafne, nawet bardzo. Wcale nie dziwię się że wiele osób często łączy te składniki. Feta nadaje szpinakowi fajny słony smak, z dodatkiem...
Dlaczego śniadaniowe? A no dlatego że idealnie wpasowywują się poranne rytuały, no i nie ma nic przyjemniejszego niż zapach pieczywa o poranku i samo pieczywo na śniadanie to...